Bankhoes op maat gemaakt goedkoper dan stofferen

bankhoes op maat gemaakt
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Bankhoes op maat gemaakt. Lijkt op stofferen van uw bank maar dan een heel stuk voordeliger. Duurder dan een confectie gemaakte bankhoes maar dan wel een bankhoes die perfect past. Wij maken voor elke bank een passende bankhoes of u nu een Ikea bank heeft of een hele dure designbank een op maat gemaakte bankhoes past altijd.

Hoe wordt een bankhoes op maat gemaakt

Materiaal
Op dit moment hebben wij 1 stof met een uitstekend stretch vermogen die multi directioneel kan stretchen.
Apart behandeld met het gepatenteerde pattern fit concept. Apart voorgekropen voor een blijvend rekvermogen ook na vele keren wassen. Ideaal in onderhoud en gemaakt van Spandex, katoen en polyester dus ijzersterk.

Kleur
Van onze stretch stof zijn 17 kleuren waar u uit kunt kiezen. Dus er is altijd een passende kleur beschikbaar voor uw interieur.

Onderhoud
Het onderhoud is heel eenvoudig. De bankhoes kan in een wasmachine worden gewassen maar u mag de bankhoes niet centrifugeren of bleken. Daarnaast is v=het verstandig om de bankhoes net in de volle zon te gebruiken omdat het materiaal voor een groot deel katoen bevat wat enigszins valer kan worden.

Tekening
De bankhoes wordt gemaakt aan de hand van de door uw aangeleverde maten. Dit lijkt heel ingewikkeld maar is het niet. U krijgt van ons een tekening met de gewenste maten in letters. Wat u alleen hoeft te doen is achter iedere letter de juiste maat te schrijven.

Kosten
De kosten voor een op maat gemaakte bankhoes zijn hoger dan voor een confectie gemaakte standaard bankhoes. Maar de kosten zijn lang niet zo hoog als voor het laten stofferen van de bank. Het is dan ook een ideale oplossing om langer met uw bank te doen zonder heel veel geld uit te geven. Omdat elke bank anders is kunnen wij voor een bankhoes op maat gemaakt geen vaste prijs koppelen. Om toch een idee te geven kunt u denken aan een bedrag van gemiddeld 200 euro per zitplaats. Het uiteindelijke bedrag heeft te maken met de gewenste servicegraad. Wij kunnen de bankhoes maken aan de hand van de door u opgegeven maten. Waarbij u dan zelf de hoes monteert. Of u kunt het hele proces uit handen geven. Wij halen de bank dan op en brengen de bank weer bij u terug voorzien van de hoes. U kunt er dan ook voor kiezen om de hoes door ons vast te laten zetten of dat u de hoes liever los heeft zodat u deze makkelijk kan vervangen of wassen.

Betaling en levertijd
De kosten voor het maken van een op maat gemaakte bankhoes moeten betaald worden. U krijgt van tevoren een vast afgesproken bedrag. Op het moment dat dit bedrag is betaald gaan we voor u aan het werk. Eerst gaan we een tekening maken en geven aan welke maten wij nodig hebben. U neemt de maten op en geeft dat ons door via de mail. De stof wordt door ons besteld vervolgens worden de mallen gemaakt door ons. Vaak is de levertijd van de stof circa twee tot drie weken wanneer de stof binnen is wordt de stof op maat gesneden en in elkaar gestikt. Omdat dit puur handwerk is zal het hele procédé circa vier tot zes weken in beslag nemen. De bankhoes wordt met de post naar u toe verstuurd en u kunt de op maat gemaakte bankhoes heel eenvoudig installeren.

Klachten en garantie
Mocht u een bepaalde maat verkeerd hebben gemeten dan kunnen wij dit éénmalig gratis voor u aanpassen. U betaald dan alleen de verzendkosten zelf. Is het onze fout en hebben wij de hoes niet goed in elkaar gezet dan wordt dat volledig op onze kosten in orde gemaakt. Verder heeft u twee jaar garantie op de door ons op maat gemaakte bankhoezen.

Bestellen van een op maat gemaakte bankhoes

Wilt u een bankhoes op maat laten maken door ons. Kunt u ons een mail sturen met een foto van uw bank. Wij mailen u een prijsopgave van de kosten. Gaat u akkoord met de prijsopgave, ontvangt u een factuur die u kunt voldoen.
Vervolgens maken wij een tekening met welke maten wij nodig hebben. De tekening mailen wij naar u toe. U vult de maten in en wij kunnen aan de slag voor u.

4 gedachten aan “Bankhoes op maat gemaakt goedkoper dan stofferen”

  1. Beste, ik zou heel graag en bescherming voor mijn zetel laten maken is het mogelijk? Heb een redelijke grote zetel met een lounge is best moeilijk om iets te vinden op de maat van mijn zetel?

  2. Beste
    Graag zou ik voor mijn nieuwe zetel ,alleen voor mijn zitkussen ,hoezen bestellen zodanig ik niet steeds dekentjes moet leggen om hem te beschermen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.