Bankhoes-Expert

Bankhoes-Expert Garantie voor topkwaliteit bankhoezen
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Bankhoes-expert is ontstaan met het idee kopen van nieuwe meubels zo lang mogelijk uit te stellen. Wij zijn voorstanders van het consuminderen. Zo min mogelijk kopen, alleen wat echt nodig is om zodoende zo min mogelijk schade aan het milieu toe te brengen.

Waarom een bankhoes kopen

Een bankhoes is daarvoor een uitstekend product want door de aanschaf van een hoes is het niet nodig om een versleten of kapotte bank weg te gooien. Alleen maar omdat de stof is versleten, vies of beschadigd is. Met een hoes van Belmarti waar wij importeur van zijn voor Nederland, België en Duitsland. Maakt het ons mogelijk om een bijdrage te leveren aan het consuminderen.

Bankhoes-Expert help mee om het milieu sparen

Door het verkopen van onze luxe hoezen helpen wij het stikstof probleem te verminderen. De CO2 uitstoot naar beneden te brengen en uw portemonnee te behoeden voor onnodige uitgaves. Misschien geen geweldige hoeveelheden afvalstoffen maar wij en onze klanten doen wel onze uiterste best om het zoveel mogelijk te beperken.

Koop een bankhoes met een Oeko-Tex keurmerk

Waarom wij importeur van Belmarti zijn geworden is het Oeko-Tex keurmerk. Wij weten dat onze bankhoezen alleen gemaakt zijn van materialen die geen schade hebben toegebracht aan het milieu. Zonder met modder te willen gooien maar wij zijn er zeker van dat onze producten niet gemaakt zijn van giftige materialen of verfstoffen zoals de veel verkochte hoezen uit China vandaan. Daarnaast worden onze hoezen gewoon in Europa gefabriceerd zodat wij zeker weten dat het aan alle gezondheidseisen voldoen. Wij zouden het verschrikkelijk vinden willens en wetens producten te verkopen die het milieu enorme schade heeft aangebracht al is het landen duizenden kilometers hier vandaan.

Bankhoes-Expert staat garant voor topkwaliteit bankhoezen

Bankhoes-Expert levert alleen maar bankhoezen van uitstekende kwaliteit gemaakt van de beste materialen. Elke hoes heeft een fantastische pasvorm voor bijna elke bank. Ook wanneer u de hoes gewassen heeft zal deze zijn uitstekende pasvorm blijven behouden. De stoffen zijn heel comfortabel en voor een groot deel

2 gedachten aan “Bankhoes-Expert”

  1. Geachte heer/mevrouw,

    Ik ben op zoek naar een bankhoes met onderkant plastic. Wanneer kat per ongeluk op bank plast dit geen probleem is en niet kan doordringen in bank.

    Heeft u deze te koop?

    1. Wat toevallig, we zijn deze aan het ontwikkelen en de prototypes en testen zien er top uit. Ik verwacht dat we rond September/Oktober met de productie kunnen beginnen. Het zal dan een 100% waterdichte bankbeschermer worden ideaal als je huisdieren of jonge kinderen hebt.

      Als voorlopige oplossing hebben we de Geo, deze is met teflon behandeld en daardoor vochtafstotend. Stuur rustig een mail met foto van de bank en dan kan ik u verder helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *