Bankhoes expert

hoes
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Bankhoes-expert is ontstaan met het idee kopen van nieuwe meubels zo lang mogelijk uit te stellen. Wij zijn voorstanders van het consuminderen. Zo min mogelijk kopen, alleen wat echt nodig is om zodoende zo min mogelijk schade aan het milieu toe te brengen.

Waarom een hoes kopen

Een bankhoes is daarvoor een uitstekend product want door de aanschaf van een hoes is het niet nodig om een versleten of kapotte bank weg te gooien. Alleen maar omdat de stof is versleten, vies of beschadigd is. Met een hoes van Belmarti waar wij importeur van zijn voor Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Maakt het ons mogelijk om een bijdrage te leveren aan het consuminderen.

Help het milieu sparen

Door het verkopen van onze luxe hoezen helpen wij het stikstof probleem te verminderen. De CO2 uitstoot naar beneden te brengen en uw portemonnee te behoeden voor onnodige uitgaves. Misschien geen geweldige hoeveelheden afvalstoffen maar wij en onze klanten doen wel onze uiterste best om het zoveel mogelijk te beperken.

Let op het Oeko-Tex keurmerk

Waarom wij importeur van Belmarti zijn geworden is het Oeko-Tex keurmerk. Wij weten dat onze bankhoezen alleen gemaakt zijn van materialen die geen schade hebben toegebracht aan het milieu. Zonder met modder te willen gooien maar wij zijn er zeker van dat onze producten niet gemaakt zijn van giftige materialen of verfstoffen zoals de veel verkochte hoezen uit China vandaan. Daarnaast worden onze hoezen gewoon in Europa gefabriceerd zodat wij zeker weten dat het aan alle gezondheidseisen voldoen. Wij zouden het verschrikkelijk vinden willens en wetens producten te verkopen die het milieu enorme schade heeft aangebracht al is het landen duizenden kilometers hier vandaan.

Topkwaliteit

Maar wat wij ook zeker weten is dat de hoezen die wij aanbieden van uitstekende kwaliteit zijn. Met een fantastische pasvorm voor bijna elke bank. Ook wanneer u de hoes gewassen heeft zal deze zijn uitstekende pasvorm blijven behouden. De stoffen zijn heel comfortabel en voor een groot deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *