Hoekbank hoes – verschillende modellen leverbaar

hoekbank hoes
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Hoekbanken zijn tegenwoordig heel populair en in veel huishoudens vind je dan ook wel een hoekbank. Natuurlijk hebben wij daar ook passende bankhoezen voor.

Verschillende hoekbank hoezen

Het kan zijn dat uw type hoekbank er niet bij staat en in dat geval wil ik u vragen om contact met ons op te nemen. Vaak kunnen wij in overleg met onze leverancier een passende oplossing bedenken.

We onderscheiden twee verschillende types.

 • ronde hoekbank
 • hoekbank met chaise longue
 • Ronde hoekbank hoes

  Met een ronde hoekbank bedoelen we een hoekbank met aan beide zijde normale armleuningen. Dit kan zowel een 2 zit hoek 3 zit als een 3 zit hoek 3 zit of een 2 zit hoek 2 zit zijn. Wij hebben 1 maat die voor bijna al deze uitvoeringen passend is. Belangrijk is wel de maat nemen. De belangrijkste maat is de totale lengte van de bank als deze de vorm zou hebben van een rechte bank. Wanneer u bank een totale lengte heeft van tussen de 340 en 540 centimeter kunt u de Milos ronde bankhoes gebruiken voor uw bank.

  Hoekbank hoes voor Chaise Longue banken

  Een populair model hoekbank is een bank met daar aan vast een lig gedeelte. Dit lig gedeelte noemen we een Chaise Longue. Hiervoor hebben wij twee types beschikbaar. Eerste type is met een lange armleuning aan het Chaise Longue gedeelte of het tweede type met een korte arm aan het Chaise Longue gedeelte. Belangrijk is ook weer de juiste maat kopen. Kijk daarom altijd even naar de illustratie in de tekst.

  Waar u ook op moet letten is dat u de hoes koopt met het chaise longue gedeelte aan de rechterkant of aan de linkerkant. Naargelang het model bank waar u de hoes voor wilt kopen.

  Bij twijfel niet kopen

  Twijfelt u of bent u niet zeker van uw zaak. Bestel dan nog even niets en neem eerst contact met ons op. Wanneer u via de contactknop een mail naar ons toe stuurt nemen wij vaak binnen tien minuten al contact met u op en helpen u heel snel verder.

  4 gedachten aan “Hoekbank hoes – verschillende modellen leverbaar”

  1. Beste heer/mevrouw,

   Ik heb een u vorm bank ( slaap bank)
   Deze bank kan ook uit elkaar.
   Hebben jullie hoezen voor zulke banken?

   Ik hoor het graag.

   Mvg,

   Kautar

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *