Verschil tussen bankhoezen en bankhoezen

stretch
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Bankhoezen worden steeds populairder en de markt is erg concurrerend en dat gaat ten koste gaat van de kwaliteit. Dat is iets waar wij voor waken! Bankhoezen die je na 2 keer wassen al kan weggooien dat kan natuurlijk niet. Het is niet alleen slecht voor het milieu maar ook slecht voor je portemonnee. Je zult misschien denken dat je goedkoper uit bent met een goedkopere hoes, maar als je er uiteindelijk 2 of 3 moet kopen ben je op lange termijn toch meer geld kwijt.

Bankhoezen van topkwaliteit

De betere bankhoezen worden gemaakt van een zware kwaliteit stretch stof die uitstekend geschikt is om als meubelstof te kunnen dienen. Stretch stof kan op twee manieren worden opgerekt, horizontaal of verticaal. De hoezen zoals de Milos kunnen op twee manieren rekken in combinatie met voorkrimp behandeling is het de best rekbare stof in ons assortiment.

Milos, geschikt voor banken met vaste kussens

Milos bankhoezenOnze collectie bankhoezen zoals de Milos heeft een extreem rek vermogen. Dit is mogelijk gemaakt door de stof op twee manieren rekbaar te maken zowel horizontaal als verticaal.

Door deze stof een krimpende behandeling te geven, wordt de stof van de Milos nog rekbaarder wat een geweldige pasvorm geeft dankzij de multidirectionele natuurlijk rek-vermogen.

Hierdoor passen deze hoezen op uiteenlopende bankvormen. Zonder enige concessie te doen aan de uitstraling van de stof zodat deze vooral comfortabel en zacht blijf aanvoelen.

MILAN, MILAN DUAL, VIENA, CANADA en SIENA geschikt voor banken met losse kussens

Dit zijn zogenaamde bi-stretch bankhoezen. Deze hoezen profiteren niet alleen van hoogwaardige bi-stretch bevestigingsmaterialen maar zijn ook gemaakt met een exclusief en uniek montagesysteem. Het unieke PatternFit systeem past deze hoes op veel verschillende bankvormen. Een nieuwe definitie van bankhoezen voor moderne of klassieke banken.

Milos bankhoesAl deze hoezen passen zich perfect aan en zijn uitermate geschikt voor banken met losse of vaste kussens. Dit is dankzij de elastische banden die mee gestikt zijn en als extra de bevestiging cilinders.

Bankhoezen met PREMIUM STRETCH stoffen

Acapulco bankhoezenPremium stretch stoffen zijn stoffen die in één richting stretchen. Maar zoals je gewend bent van ons ook van hoge kwaliteit. Het is een vollere stof en dikker geweven stof.

De SINGAPUR, CRETA en DANUBIO omvatten de elastische banden die onderaan moeten worden vastgemaakt inclusief de bevestiging cilinders. De modellen ACAPULCO, TANIA hebben alleen de brede elastische band die onder de zitkussens gaat.

STRETCH (MALTA, BOHEMIA, GRECIA …)

Stoffen met slechts éen manier van stretchen. Een eenvoudige hoes met een lage prijs. Deze hoezen zijn gemaakt met alleen een brede elastische band die onder de zitkussens gaat dus uitermate geschikt voor banken met losse kussens.

Teide bankhoezenBinnen deze groep bevindt zich ook het model TEIDE. Dit is wat de mindere kwaliteit bankhoes die wij in het assortiment hebben. Voornamelijk vanwege de prijs die zeer concurrent is met vooral de hoezen die uit China komen.

Je kunt dan toch een goedkope bankhoes aanschaffen voorzien van het Oeko-Tex keurmerk.

Bankhoezen kopen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze bankhoezen? Neem dan een kijkje in onze webshop! Ben je niet helemaal zeker welke hoes je het beste kunt aanschaffen? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.

3 gedachten aan “Verschil tussen bankhoezen en bankhoezen”

  1. Goeie dag ik wil mee doen ,voor de gratis hoes ,als de goed mee vald ,ik heb 3 zit een ,een 4 zit ,als dat goed meevald ,dan kan ik eentje bij kopen ,nu maar duimen ???gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *