Bescherm je bank met een bankhoes

bankhoes
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Het is zover, eindelijk is je nieuwe bank thuisgebracht. Was waarschijnlijk alweer 12 weken geleden besteld en toen leek de kleur wit nog een fantastisch idee. Maar ondertussen is er een leuk puppy gekomen en heeft uw dochter uw verrast dat er een kleinkind komt. Daar zit je dan mooi met je witte bank. Als dat maar goed gaat denkt u dan. Wij hebben de oplossing, neem een bankhoes.

Bescherm je bank met een bankhoes

Maar de kleur wit of überhaupt een lichte kleur is natuurlijk helemaal geen fantastisch idee voor een stoffen bank. Helemaal niet wanneer je kinderen of kleinkinderen hebt. Of gewend bent om altijd spijkerbroeken te dragen of de hond naast je toenemen op de bank. Bescherm je bank dan ook met een bankhoes voordat uw bank onder de vlekken zit. Maar neem dan wel een hoes die niet afgeeft, niet krimpt als je hem wast en gemaakt is van een dikke kwaliteit stof. Een bankhoes die wel past natuurlijk en niet zo een goedkoop Chinees ding.

Wat is goedkoper, een bankhoes of een nieuwe bank

Natuurlijk kun je je bank ook laten repareren, reinigen of overnieuw stofferen als deze stuk, vuil of beschadigd is maar waarom zou je dit risico nemen. Wellicht is het een idee om eens te overwegen een goede kwaliteit bankhoes aan te schaffen. Kosten vallen reuze mee en voor dat geld koop je zeker geen nieuwe bank. Belangrijker nog is natuurlijk dat je bank goed is beschermd.

Kies kwaliteit

Voordeel van een bankhoes gemaakt van Spandex is dat deze altijd past. Mits je de juiste afmetingen koopt natuurlijk. Maar misschien nog wel het grootste voordeel is dat je deze bankhoezen makkelijk kan wassen zonder bang te wezen dat ze krimpen. Met een goede kwaliteit bankhoes blijft je bankstel zijn waarde blijft behouden.

Tijd van armoede is voorbij met onze bankhoezen

Vroeger was een bankhoes waarschijnlijk niet je eerste keus. Omdat het nogal armoedig leek maar tegenwoordig heb je zulke goede stoffen dat een meubelhoes aan te bevelen is wanneer je langer met je meubels wilt doen. Vooral wanneer je je bank wilt beschermen tegen kinderen en huisdieren.

Tegenwoordig zijn bankhoezen zo mooi van kwaliteit dat je het verschil bijna niet meer ziet tussen de normale stoffering en een bankhoes. Het is dan ook niet meer nodig om je gasten te ontvangen op een armoedig uitziende bank. Ik wil je graag overhalen om het eens te proberen. Maar kijk wel eerst of een bankhoes ook geschikt is voor jouw bank. Vraag anders even aan ons team om advies voordat u een verkeerde aankoop doet.

3 gedachten aan “Bescherm je bank met een bankhoes”

  1. Beste bankhoes expert ik will graag en teide bankhoes voor 2 ziets en voor en sta op stoel ook zelefde merk teide maar op u site staat voor de stoel geen hoes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *