Nieuwe hoes voor je hocker?

Hond op poef
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Nieuwe hoes voor je hocker

sjiek interieur met hockerEen hocker wie kent het niet? Hoeveel mensen hebben hem niet in huis? De naam poef is een naam die waarschijnlijk meer herkenning bij je oproept. Een hocker is een voetenbank op poten die wat lager is dan de traditionele poef. Dit meubelstuk staat vrijwel synoniem aan relaxen, uitrusten en gezelligheid. Een hocker of “poef” kan je gebruiken om op te zitten of als voetensteun om je benen op te laten rusten. Nu hebben wij ook een hoes voor je hocker of poef op maat.

Verschil tussen een hocker of poef

Een poef of hocker is bijna hetzelfde toch is er een klein verschil: de oorspronkelijke poef is wat hoger en was meestal bekleed met leer of stof voorzien van een Oosters patroon. De hocker is een voetenbank voor bij een zitbank of relax fauteuil die wat lager op zijn poten staat. Omdat het een geliefd meubelstuk is zijn er vele verschillende uitvoeringen van klassiek tot modern. Ook zeer ideaal om even bij te schuiven wanneer er visite is.

Relaxen oude stijl

De populariteit van de hocker is weer helemaal trending. Hierdoor zijn ze ook leverbaar in vele verschillende modellen van stoer met metalen poten, rotan uitvoeringen, modellen bekleed met leder of in een mooie pluche stof. Een hocker tref je vaak aan bij een loungebank of bij een relaxfauteuil in de woonkamer is geliefd en word intensief gebruikt.

Hond op poefDe levensduur van een hocker

Een hocker wordt vrij intensief gebruikt maar heeft toch een lange levensduur. Hoe vaak zal er in al die jaren op worden gezeten of hebben je voeten erop gerust. De hocker maakt dan ook vele tijdfases door waarbij mode kleuren en patronen nog wel eens veranderen. Ook zal slijtage zichtbaar worden van rustende voeten of een beschadiging van een scherpe randen van een spijkerbroek.

Waarom weggooien?

Het weg doen van dit handige meubelstuk omdat het nu niet meer in je interieur past is erg zonde en ook niet nodig. Hiervoor heeft Bankhoes-Expert een simpele en goedkope oplossing waardoor je de hocker nog vele jaren kan gebruiken. Wij hebben nu ook hoezen om je hocker of poef opnieuw te bekleden en weer helemaal in je nieuwe aangepaste interieur te laten stralen.

Top kwaliteit hoes voor je hocker

Bankhoes-Expert.nl is niet alleen marktleider op het gebied van hoge kwaliteit bankhoezen maar wij maken nu ook hoezen op maat voor je poef of hocker in de stoffen van onze meubelhoes Milos.

Het werkt heel simpel, u mailt ons een foto en de afmetingen van je hocker of poef en wij mailen je de prijs. Vanaf 75 euro heb je al een hoes op maat. De levertijd is 3 tot 4 weken iets langer dan je van ons gewend bent. Maar dan heb je wel een unieke hoes met een optimale passing speciaal voor jou op maat gemaakt. De hoes wordt netjes per post bij u afgeleverd.

Oeko-Tex Keurmerk

Stof hocker hoesOnline zijn er vele soorten hoezen te koop van duur tot goedkoop om waar te zijn. Ook in de kwaliteit van de hoes zijn hoge pieken en diepe dalen. Alle hoezen die wij leveren of speciaal voor jou op maat maken zijn voorzien van een Oek-Tex Keurmerk. Met dit keurmerk weet je zeker dat er alleen gebruik is gemaakt van stoffen en materialen die het milieu niet schadelijk zullen belasten.
Onze hoge kwaliteit hoezen zijn gemaakt van een stof met een Multi-directionele stretch stof of een bi-stretch kwaliteit. Dit zorgt voor een optimale passing over elke bank, achterover kantelende relax fauteuil, poef of hocker. Het beschermt de hoes ook tegen plooiing en opstropen van de stof.

Wil jij ook een hoes voor je hocker of poef?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en onze specialisten zullen je graag verder helpen. Je krijgt dan een advies op maat en wij zullen je indien gewenst enkele kleurstalen opsturen zodat je in alle rust de beste keuze kunt maken.

Blijkt dat de hoes uiteindelijk toch niet helemaal lekker past dan kunnen wij de bankhoes altijd nog voor je verstellen. Wil jij een hoes van topkwaliteit en met een perfecte pasvorm dan helpen wij je graag verder!

Voor vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een berichtje. Wij helpen je graag en goed verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *