Bescherm het interieur van je vakantiehuisje met een bankhoes

vakantiehuisje beschermen met een bankhoes
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

vakantiehuisje beschermen met een bankhoesBescherm het interieur van je vakantiehuisje met een bankhoes

Een bankhoes om je bank of fauteuil in je vakantiehuisje te beschermen is vaak geen overbodige luxe. Zeker als je jouw vakantiewoning, caravan of boot verhuurd aan derde. Helaas kan je vooraf nooit inschatten hoe toekomstige gasten omgaan met jouw spullen. Ook zal de drukte rondom het verhuren toe gaan nemen.

Vakantie is vooral relaxen

Het vakantieleven is nou eenmaal een stuk relaxter we doen alles wat rustiger aan, eten iets makkelijks. Lekker een frietje met mayonaise of een smaakvol glas rode wijn. Maar dan als het ondersteboven gaat op de bekleding van je bank of je favoriete armstoel. Dan is het paniek, wat gaan we doen het verder in de bekleding wrijven of wordt het ach laat maar zitten.

Verhuurders komen en gaan

De verhuurders gaan weg en jij zit met de gebakken peren. Bankhoes-Expert heeft daar een eenvoudige en betaalbare oplossing voor. Een bankhoes! Voor slechts een paar tientjes bescherm jij de spullen van je eigen trotse bezit. Laat het verhuren voor jou geen zure nasmaak geven!

Intensiever gebruik door thuiswerken

Een andere optie die je vakantiehuisje extra zal gaan belasten is de nieuwe trend van het thuiswerken. De kans is groot dat jij of de rest van je gezin vaker aanwezig zult zijn. Daarmee groeit de kans op kleine ongelukjes in je interieur ook. Het gebeurt in seconden alleen de nasleep kan ergerlijk lang worden. Elke keer weer die irritante vlek in je gezichtsveld. En hoe vaker je kijkt hoe groter die vlek lijkt te worden. Begin vandaag nog met je spullen te beschermen.

Vakantiehuisje beschermen met een bankhoesVakantiehuisje beschermen met een bankhoes

De kans is groot dat je het waarschijnlijk al ergens hebt gelezen in een blog over meubels of in een tijdschrift over wonen. Hoe weet je nu of jouw bank of fauteuil geschikt is voor een bankhoes. Hieronder zal ik je proberen kort uit te leggen welke bankhoezen er zijn.

Welke bankhoezen zijn er leverbaar

Universele bankhoes

Eigenlijk zijn er drie soorten bankhoezen leverbaar. De meest geleverde hoes is de universele bankhoes. Deze bankhoes is gemaakt van een dunne rekbare polyester stof die je eenvoudig over je bank aanbrengt. Het teveel aan stof kun je dan vervolgens wegstoppen tussen de zitting(en) en leuning van je bank. Het elastiek aan de onderzijde van de hoes zorgt dat deze zo goed als mogelijk op zijn plaats blijft.

Voorgevormde bankhoes

Speciale voorgevormde bankhoezen hebben een betere passing dan de universele bankhoes. Ook zijn de gebruikte stoffen vaak luxer uitgevoerd en zijn ze steviger van kwaliteit. Ook het aanbod in verschillende designs en kleuren is veel uitgebreider. De stoffen voor deze categorie hoezen zijn gemaakt van katoen, Spandex en polyester en zijn ze antistatisch en antiallergisch. Als je de juiste bankhoes hebt geselecteerd zal de optimale passing een streling voor het oog zijn. Deze voorgevormde hoezen zijn leverbaar voor bijna alle banken of fauteuils maar niet voor allemaal.

Bankhoes vakantiehuisje speciaal op maat gemaakt

Wil je iets bijzonders in een eigen uniek design dan zijn wij ook in de gelegenheid om een bankhoes op maat te maken. In dit geval stuur je ons een afbeelding van je bank en de daarbij behorende afmetingen. In onze eigen meubelstoffeerderij maken onze meubelspecialisten een passende hoes die perfect pas op jouw bank. Vanaf 75 euro inclusief verzending heb je al een hoes op maat. De levertijd is 3 tot 4 weken iets langer dan je van ons gewend bent. Maar dan heb je wel een unieke hoes met een 100 procent passing.

Kwaliteit KeurmerkBankhoezen met het Oeko-Tex Keurmerk

Elke hoes die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en voorzien van het Oeko-Tex Keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor het gebruik van stoffen en materialen die het milieu niet schadelijk zullen belasten. Ook het productieproces gebeurt volgens de allerhoogste Europese milieueisen zoals die in Europa zijn vastgelegd. Hiermee dragen wij direct bij aan de toekomst van het milieu en de toekomst van onze kinderen!

Heb je vragen?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op al onze specialisten zullen je graag verder helpen. Je krijgt dan een advies op maat en wij zullen je indien gewenst enkele kleurstalen opsturen zodat je in alle rust de beste keuze kunt maken.

Blijkt dat de hoes uiteindelijk toch niet helemaal lekker past dan kunnen wij de bankhoes altijd nog voor je verstellen. Wil jij een hoes van topkwaliteit en met een perfecte pasvorm dan helpen wij je graag verder! Voor vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een berichtje. Wij helpen je graag en goed verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *