Universele bankhoes als beste getest

Antistatische bankhoezen
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Een echte universele bankhoes is bij uitstek de Milos in ons assortiment. Met de Milos tover je in een handomdraai je oude vertrouwde bank weer om als nieuw. Ook als je bank vol met scheuren zit, stof helemaal versleten allerlei vlekken waar je de oorsprong niet meer van kan achterhalen. Met de Milos heb je weer een nieuwe bank alsof je bank net van de stoffeerder af komt. Zo mooi en wellicht nog wel mooier dan je bank eerst was.

Universele bankhoes goedkoper dan stofferen

Neem je een meubelstoffeerder in de hand ben je al gauw rond de 1500 euro per bank kwijt. Natuurlijk is je bank dan weer helemaal als nieuw. Maar soms komt het niet uit en nieuw kopen is geen optie want je draagt dan alleen maar bij aan de CO2 uitstoot en het stikstof probleem. Een universele bankhoes is gewoon de allerbeste oplossing.

Al onze universele bankhoezen worden door ons zelf getest

De Milos is niet zomaar een universele bankhoes het is de allerbeste universele bankhoes die je maar kunt kopen. Wij verkopen alleen het beste van het beste. Vervolgens worden de hoezen door ons zelf zwaar getest zodat we weten waar we over praten. De Milos is dan ook onze favoriet.

Waarom is de Milos als beste getest

Wanneer we een bankhoes gaan testen kijken we naar het onderhoud, de samenstelling van de stof. Of er wel of geen Oeko-tex keurmerk opzit. Zeker ook de pasvorm en als kritische meubelstoffeerder zijn wij heel scherp in deze categorie.

ADe belangrijkste eigenschap van de Milos is de multidirectionele stretch van deze prachtige volle jacquard stof. Daarnaast is de Milos voorgekrompen en heeft het een Pattern Fit behandeling gehad. Kortom een universele bankhoes door ons getest als allerbeste bankhoes op dit ogenblik te koop. Ook in het onderhoud blinkt de Milos uit als zeer onderhoudsvriendelijk.

Wassen kan gewoon op 30 graden worden gewassen mocht het nodig zijn. Verder niet strijken, niet in de droger, niet centrifugeren en niet stomen. Hoe makkelijk wil je het hebben.

Deze universele bankhoezen zijn bijna altijd op voorraad dus u hoeft geen 4 weken te wachten.

Wij hebben er op gelet dat deze bankhoes het Oeko-Tex keurmerk draagt. Met de aanschaf van deze universele bankhoes weet u dan zeker dat uw bankhoes gewoon in Europa is geproduceerd en aan de strengste milleu eisen en richtnormen voldoet. Een 100% veilig product waarvan je jarenlang heel veel plezier gaat hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *