Elastische bankhoes

elastische bankhoes
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Zoekt u een elastische bankhoes voor uw bank. Genoeg keuze zeg ik dan maar er is 1 bankhoes die hier bovenuit steekt.

Milos de meest elastische bankhoes die er bestaat

We overdrijven niet de Milos is als beste getest door ons. Het is de de meest elastische en best passende bankhoes ever and ever. Daar zijn een aantal redenen voor waarom wij de Milos als beste getest uit de bus laten komen. Hieronder zal ik de voordelen noemen waarom u voor de Milos zou moeten kiezen.

Drie redenen waarom u deze elastische bankhoes zou moeten kopen

1 – De eerste reden is toch wel de multi directionele elasticiteit. Normaal gesproken kan een bankhoes 1 of in 2 richtingen worden uitgetrokken. maar door het Pattern-fit systeem kan de Milos elke kant worden opgerekt. Wat als voordeel heeft dat de Milosop nagenoeg elk model bank past en toch een uitermate uitstekende pasvorm behoudt.

2 – Tweede reden voor de aanschaf van deze bankhoes. Is het feit dat de hoes is voorgekropen met als voordeel een nog betere pasvorm maar ook wanneer de hoes honderd keer of meer is gewassen. De pasvorm van deze jacquard stof blijft perfect.

3 – Spandex is de derde reden. Maar wat is dat dan zult u zich afvragen. Spandex kun je vinden onder verschillende benamingen zoals elastaan of lycra. Je kunt Spandex vergelijken met natuurrubber maar dan met een aantal voordelen die natuurrubber niet heeft. Zo is Spandex goed bestand tegen zonlicht en transpiratievocht. Wat een elastischer en thermoplastischer product oplevert. 100% Spandex kan tot wel 600 keer worden uitgerekt. Om die reden wordt er een percentage van minstens 7% spandex toegevoegd. Samen met katoen en polyester een ideale en oersterke combinatie.

Vergeet het Oeko-tex keurmerk niet

Het Oeko-tex keurmerk staat garant voor een milieu vriendelijke productie van het product. Onze producten dragen allemaal dit keurmerk. Omdat wij graag willen dat u langer met u meubels doet maar niet ten koste van het milieu. Het is dan ook een heel bewuste keuze geweest om alleen Oeko-tex gekeurde bankhoezen te verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *