Handige tips & informatie

Hoes hoe?

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Hoes hoe? Ik zal het uitleggen, ik bedoel niet Hoes Hoe, maar Who’s Who? Weer zo’n rare associatie van me, terwijl ik zocht naar een nieuwe bankhoes. Want je hersenen doen soms gekke dingen. Moest ik al eens denken aan Johnny Hoes en aan een platenhoes, nu sprongen mijn gedachten naar Who’s Who. En wat … Lees “Hoes hoe?” verder

5 argumenten voor een bankhoes

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Wij van WC-eend … u kent de uitdrukking wel. Die wordt gebruikt als een bedrijf (of een persoon) hartstochtelijk zijn eigen product als het beste aanprijst. Maar laten we eerlijk zijn, soms (vaak?) is dat ook gewoon zo. Dus wij van bankhoes gaan ook een keer naar de basis, en leggen uit waarom u nou … Lees “5 argumenten voor een bankhoes” verder

Zomer in Amerika

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Ik ga u vandaag lastig vallen met mijn verleden. Ruim 30 jaar geleden ging ik voor het eerst naar de Verenigde Staten, via een uitwisselingsprogramma. Ik ging met een groepje Nederlandse jongeren die kant op om daar een mooie zomer door te brengen, en het jaar daarop kwamen er Amerikaanse jongeren naar ons toe. Een … Lees “Zomer in Amerika” verder

De covers

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Ik kreeg een tip van onze vaste fan, Anton uit Apeldoorn. Hij was een zeer bijzondere bankhoes tegengekomen op een Engelse website en stuurde me de link. Inderdaad erg bijzonder, was ik het wel mee eens. Mooi? Dat weet ik niet eerlijk gezegd, wel bijzonder. Kijk zelf maar. Maar goed, het deed me aan iets … Lees “De covers” verder

De reserve bankhoes

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Laatst zat ik op YouTube een stukje van een wedstrijd van het Nederlands elftal terug te kijken, vond ik wel even leuk om te zien, want ik was zelf met het gezin bij die wedstrijd geweest. En toen viel me iets op aan de reservebank. Of eigenlijk kan ik beter zeggen, aan de luxe stoelen … Lees “De reserve bankhoes” verder

Uw bankhoes op maat, deel 2!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Zo zeg, dat heeft wat losgemaakt, ons vorige schrijven over creativiteit met bankhoezen. We kregen allerlei leuke ideeën binnen, waarvan we er toch een paar u niet willen onthouden. Misschien kan het zelfs wel wat worden! Het eerste idee kwam van, wie anders dan, Anton uit Apeldoorn. Het leek hem een briljant idee om een … Lees “Uw bankhoes op maat, deel 2!” verder

De hoes met de ritssluiting

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Gisteren sprak ik toevallig iemand die regelmatig onze stukjes leest, ze was op zoek naar een mooie bankhoes voor haar inmiddels wat oude bank. Er zitten al wat vieze plekken op, maar ja, het ding zit nog lekker. Maar Antijneke, zo heet ze, is wel kieskeurig. Ze studeerde kunstgeschiedenis, en daarom vond ze het stukje … Lees “De hoes met de ritssluiting” verder

De designer die grenzen doorbreekt!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Klik hier eens, bekijk deze foto eens. En kom dan wel weer terug hè, dan ga ik u daarna overhoren! Bent u er weer? En, wat vond u er van, al die avocado stoelen? Best bijzonder toch? En nu de vraag voor de overhoring: ‘wie is de ontwerper van al deze stoelen’? Nou, wat denkt … Lees “De designer die grenzen doorbreekt!” verder

Valentijnsdag op de bank

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Het is al bijna weer zo ver; Valentijnsdag. De dag voor verliefden , verloofden, getrouwden, stil smachtende en met heel hun hart hopende. Maar ja, Valentijnsdag dit jaar wordt heel anders. Want het zit er niet in; uw geliefde trakteren op een etentje, samen naar een romantische film. Nee, dat gaat ‘m niet worden in … Lees “Valentijnsdag op de bank” verder

Veel thuiszitten leidt tot meer vlekken

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Tja, het is voor hand liggend toch, we zitten meer thuis, werken thuis, de kinderen zijn thuis. En dus zitten we meer op de bank, of in het geval van de gemiddelde tiener ‘we hangen meer op de bank’. En dus wordt die bank snel ouder, of viezer. Niks aan te doen zou je zeggen. … Lees “Veel thuiszitten leidt tot meer vlekken” verder