Bankhoezen voor de Ektorp serie van Ikea

bankhoes-Milos-Ektop-serie-Ikea
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

bankhoes-Milos-Ektop-serie-IkeaDe Ektorp serie van Ikea is een van de meeste verkochte banken en fauteuils van deze Zweedse meubelgigant. Bijna wekelijks krijgen wij vragen of wij voor deze modellen een bankhoes kunnen leveren. Als grootste leverancier van duurzame en milieuvriendelijke bankhoezen kunnen wij daar dan ook met trots: “ja” op antwoorden.

Waarom is de Ektorp serie van Ikea zo populair

De Ektorp serie banken en fauteuils zijn compact, mooi vormgegeven, hebben fijn gevulde zittingen en zijn budgetvriendelijk. Met enige regelmaat wordt ons gevraagd om hoezen voor deze populaire Ikea serie. De reden die wij dan te horen krijgen is dat men zoekt naar iets meer uitstraling en luxe. De oplossing hiervoor is eenvoudig: doe een bankhoes over jouw bank of fauteuil. En kies een kleur of design wat past bij je humeur of de periode van het jaar.

Voor elke bank of fauteuil uit Ektorp serie van Ikea een geschikte hoes

Voor elke bank of fauteuil uit de Ektorp serie is een passende hoes leverbaar. kwaliteit uitstekendOmdat deze serie zo populair is wordt de hoes geleverd in 16 verschillende kleuren en in een fijne of grove structuur. De bankhoes Milos heeft de meest perfecte pasvorm voor de Ektorp serie banken en fauteuils. Elke hoes heeft een stoere en robuuste uitstraling, zijn van hoge kwaliteit en voorzien van het Oeko-Tex Keurmerk.

Waarom een hoes van Bankhoes-Expert?

Elke hoes wordt gemaakt in Europa volgens de meest strenge richtlijnen op het gebied van milieu en duurzaamheid. Typ je het woord bankhoes in als zoekwoord zal je worden overspoeld door het ruime aanbod. Prijzen en kwaliteit zijn er van laag tot hoog. Hoezen uit de goedkope categorie worden in bijna alle gevallen gemaakt in landen als China of India. Deze landen hebben aanzienlijk minder met duurzaamheid en milieu. En dan nog maar te zwijgen over de omstandigheden waaronder deze hoezen worden gemaakt.

Ook zijn veel van deze Oosterse meubelhoezen voornamelijk gemaakt van polyester. Direct een van de grootste nadelen is dat ze de eigenschap hebben statisch te zijn en erg zweterig worden. Dit geeft vooral een oncomfortabel gevoel als je op de bank zit. Zeer vervelend en helaas kan je daar ook verder weinig aan doen. Een enkele keer wil het nog wel eens helpen om de hoes te wassen of de luchtvochtigheid in je huis te verhogen. Een andere tip die wij van een klant kregen was om een stuk aluminiumfolie tussen je bank in te stoppen.

Let op het Oeko-Tex Keurmerk

Elke hoes van bankhoes-expert.nl is van hoge kwaliteit en draagt het Oeko-Tex Keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor duurzaam en zijn vriendelijk keurmerkvoor het milieu. Alle gebruikte stoffen en materialen ontzien het milieu en zijn absoluut niet schadelijk. Ook de productie gebeurt volgens de allerhoogste eisen zoals die door Europese unie zijn vastgelegd. Hiermee denken wij direct mee over de toekomst van het milieu en aan de toekomst van onze kinderen!

Samenstelling bankhoezen Ektorp serie van Ikea

Goedkope meubelhoezen hebben in de meeste gevallen polyester als hoofdbestandsdeel. Polyester zorgt er al snel voor dat de hoezen statisch en zweterig worden. Met de bankhoes Milan (en ook alle andere hoezen) is dit niet het geval. Deze meubelhoes is voor het grootste deel gemaakt van ademend katoen wat een rijk zitcomfort geeft. De meubelhoes bestaat uit een dikke kwaliteit jacquard stof. Dit geeft de hoes een robuust gevoel en beschermt je bank optimaal.

Onze bankhoezen zijn/hebben:

 • Als beste getest door de consument
 • Dragen het milieuvriendelijke Oeko-Tex keurmerk
 • Hebben een gepatenteerd pattern fit systeem
 • Zijn voorgevormd, elastisch en hebben een mooie pasvorm
 • Wasmachine wasbaar 30 graden
 • Antistatisch
 • Ook zeer ideaal voor caravans, vakantiehuizen of plezierjachten
 • Extra voorkrimp voor een betere passing
 • Extreem hoog stretchend vermogen
 • Gratis kleurstalen verkrijgbaar via info@bankhoes-expert.nl

Heb je vragen?

vragenNeem gerust vrijblijvend contact met ons op al onze specialisten zullen je graag verder helpen. Je krijgt dan een advies op maat en wij zullen je indien gewenst enkele kleurstalen opsturen zodat je in alle rust de beste keuze kunt maken.

Blijkt dat de hoes uiteindelijk toch niet helemaal lekker past dan kunnen wij de bankhoes altijd nog voor je verstellen. Wil jij een hoes van topkwaliteit en met een perfecte pasvorm dan helpen wij je graag verder! Voor vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een berichtje. Wij helpen je graag en goed verder!

8 gedachten aan “Bankhoezen voor de Ektorp serie van Ikea”

 1. Goedemiddag wilt u mij laten weten of ik voor mijn Ektorp drie zitsbank een hoes in de kleur steenrood kan bestellen en de prijs van de hoes?
  Vriendelijke groet mw. W. Vet

 2. Beste volgens mij zijn de bankmaten van de oude en nieuwe ektorp het zelfde. Dan past toch ook de hoes van het oude type op de nieuwe?
  Ik hoop dat u mij duidelijkheid kan geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *