Schade aan je bank?!

Schade aan je bank!
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Schade aan je bank!Tja, schrijf je zo vaak enthousiast over allerlei bankhoezen, krijg je dus toch een reactie van iemand die het maar niks vindt. Die zegt dat zo’n hoes veel te veel afdoet aan z’n mooie bank. Maar dat ‘ie toch eigenlijk wel baalt dat z’n kat toch steeds voor haren zorgt, maar dat hij zo’n dekentje ook niet op z’n mooie bank wil leggen. Tja.

Quilt

Dat kan natuurlijk, dat je een bankhoes niks vindt. Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar toch. Maar het aardige in dit geval is dat ik die meneer toch heb kunnen helpen. Want er zijn alternatieven voor bankhoezen, die niet helemaal over de bank gespannen moeten worden. Die nog veel makkelijker te gebruiken zijn. Echt waar, nóg makkelijker dan een bankhoes! Wel eens van onze Quilts gehoord? Nee? Lees snel verder!

Handig!

Bij quilts denken mensen vaak aan die zelfgemaakte dekens, met allerlei kleuren en zo. Je ziet ze wel voorbijkomen op tv of in films, van die bonte breisels. Mooi hoor, maar niet wat ik bedoel. Onze Quilts zijn beschermhoezen die niet helemaal over een bank gaan, maar alleen over de zitting en rugleuning, en over de armleuning. Maar die Quilts worden er dan over gedrapeerd, niet gespannen. Hartstikke handig!

Afstandsbediening

Ik antwoordde de meneer met begrip voor z’n situatie, en met de vraag of hij dan ook onze Quilts kende? Nee dus. En grappig genoeg was ‘ie gelijk om. Hij bestelde er 3, in 3 verschillende kleuren. Zo kon hij zijn bank beschermen, terwijl de mooie stof van die bank op verschillende plekken nog goed zichtbaar was. Hij was trouwens helemaal blij met de zijvakken, waar zijn krant en de afstandsbediening in konden.

Blij

Zo zie je maar weer hoe belangrijk een goede klantenservice is, want wij zijn er voor u, niet andersom. En zo’n tevreden klant maakt ons alleen maar blij!

Ook benieuwd naar onze Quilts? Kijk dan eens in onze shop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *