Onder stoelen of banken

Een kat die zijn nagels scherpt | Onder stoelen of banken
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Een kat die zijn nagels scherpt | Onder stoelen of banken De wijsheid komt met de jaren. Een mooi spreekwoord dat eigenlijk zegt dat naarmate je ouder wordt, je dingen wat beter begrijpt, en gaat zien. Maar een ander spreekwoord zegt ‘De ervaring doet onze wijsheid toenemen, maar niet onze dwaasheden afnemen’. Klinkt tegenstrijdig eerlijk gezegd. Maar ze zijn ook allebei op mij van toepassing

Wijsheid

Ik leg het uit. Door de jaren heen heb ik veel geleerd over banken, stoelen, meubels, stoffering en bankhoezen natuurlijk. Steeds vaker kwamen vrienden en familie bij me voor advies als iets met een bank of stoel was, of als ze wat wilden weten over de mogelijkheden van bankhoezen. En ik hielp hen natuurlijk graag. Je deelt je ‘wijsheid’ toch graag met anderen? Maar toch …

Dwaasheid

Toch zag ik iets over het hoofd. Ik vertel u al lang op deze plek over bankhoezen in allerlei soorten en maten. Over hoe je met verschillende kleuren je woonkamer een nieuw elan kan geven. Ik had het daarbij steeds over bankhoezen, maar ik vergat gewoon volledig het broertje van de bankhoes. En daar komen we gelijk bij mijn dwaasheid.

Stoelhoes

Want waarom vertelde ik u nooit over onze unieke stoelhoezen? Even handig als een bankhoes, en net zo makkelijk in het gebruik. Heeft de kat haar nagels net te vaak in de eetkamerstoelen geslagen? Met een stoelhoes tover je die stoel in no time weer om in een prachtige stoel! Bijkomend voordeel: door de rek in de stof van de hoes slaat de kat die stoel voortaan over!

Nichtje

Onbegrijpelijk. Ik vertrouwde te veel op mijn wijsheid, en werd geconfronteerd met mijn dwaasheid. Gelukkig dat ik een nichtje van 8 heb, dat aan haar oom (aan mij dus) vroeg of het niet handig zou zijn als er ook voor stoelen van die hoezen waren? Want haar kat had hun stoelen best wel kapot gemaakt. Ze vroeg het me toen ik haar vader, mijn broer, een bankhoes cadeau deed. Tja.

De wijsheid mag dan met de jaren komen, ook kleine kinderen kunnen soms hele wijze dingen zeggen.

Kijk maar eens rond in onze webshop, daar vindt u ze, die stoelhoezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.