Schade?!

kat slapend op een bankje
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

kat slapend op een bankjeUw bank kan op veel manieren de pineut zijn, u heeft er hier al vaak over gelezen. Ik heb al eens verteld over de verjaardagen met de onhandige opa en oma, over spelende kinderen en vooral ook over huisdieren. En grappig genoeg is er laatst wat onderzoek geweest naar de volgorde daarin. Wie zijn de grootste boosdoeners? Lees en huiver!

Nummer 3

Op nummer 3 van ‘schadeveroorzakers’ aan uw meubelen staat de visite. De gezellige tante die dat laatste wijntje ook maar heel gezellig over de bank gooit. Of dat groepje vrienden en vriendinnen dat even lekker kwam chillen met zoon- of dochterlief. Ook daar wil nog wel eens wat verkeerd gaan, met een jonge knul die, samen met z’n laatste maaltijd, dat ene biertje dat te veel was weer teruggeeft. Op uw bank. Jammer, maar helaas, die bank kan bij het grof vuil.

Nummer 2

De kinderen. Wie anders? De kinderen staan op nummer 2. Van eten morsen bij het televisiekijken, tot het op de bank klimmen na chocolade eten, er kan echt van alles mis gaan tussen kinderen en meubelen, zeker als ze jong zijn. Nou ja, ook als ze ouder zijn, lees nog maar eens hierboven nummer 3. Hoe dan ook, uw eigen kinderen zijn vaak de oorzaak voor schade aan banken en stoelen, aan bekleding en kussens.

Nummer 1

Tja, nummer 1. Dat kan er maar 1 zijn: het huisdier. Van spelende honden tot luie katten, en van vliegende en helaas ook poepende kaketoes tot hamsters en cavia’s. Onze huisdieren zijn een ramp voor onze meubelen, hoe dol we ook op ze zijn. En het hoeft niet eens om schade te gaan door bijten, poep of nagels. Nee, ook het vet van de vacht van onze huisdieren en de haren van Minoes en Fikkie zorgen voor viezigheid en gedoe.

Oplossing

Is er wat aan te doen? Nou, voorkomen natuurlijk. Dus geen visite, kinderen, en huisdieren. Maar dat is vrij ingrijpend. Daarom is de makkelijkste oplossing een bankhoes. Simpel, en doeltreffend.

En nog een weetje, wist u dat katten hun nagels niet zetten in de rekkende stof van een bankhoes? Dat komt doordat de stof meegeeft, en ze hun nagels dus niet lekker kunnen vastzetten. En dat is mooi meegenomen voor uw bank en hoes!

Op zoek naar een mooie bankhoes? Kijk eens rond in onze shop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *