Veel thuiszitten leidt tot meer vlekken

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Stel op bank met beige bankhoes milosTja, het is voor hand liggend toch, we zitten meer thuis, werken thuis, de kinderen zijn thuis. En dus zitten we meer op de bank, of in het geval van de gemiddelde tiener ‘we hangen meer op de bank’. En dus wordt die bank snel ouder, of viezer. Niks aan te doen zou je zeggen. Nou ja, schoonmaken, daar kunt u in onze andere blogs al van alles over lezen. Maar een goed alternatief daarvoor is een bankhoes. En dus leggen we een paar opties aan u voor.

Populaire banken zoals de Klippan van Ikea, de Palermo van Leen Bakker of de Gelderland collectie zien we in veel huiskamers terug. En best logisch, want het zijn mooie banken, die ook nog eens lekker zitten. Maar ook daar gebeurt wel eens wat. En dus kun je dan voor een bankhoes kiezen.

Daarom wijzen we u graag op onze Milos bankhoes, die er in veel verschillende uitvoeringen beschikbaar is, zodat er voor bijna elke bank wel een geschikte bankhoes te vinden is. Mocht u nou twijfelen? Neem dan alstublieft contact op! We helpen u graag om te kijken of uw bank en onze bankhoes voor elkaar gemaakt zijn,

Zoals gezegd, voor de Klippan bank van Ikea of de Palermo bank van Leen Bakker is de Milos bankhoes perfect! U geeft er uw bank een enorme upgrade mee. Uw bank kan daardoor jaren langer mee en is gelijk een stuk makkelijker te reinigen. Gewoon de hoes in de wasmachine op dertig graden en de bankhoes is weer schoon.

Nog een andere tip, als u er gelijk 2 of 3 koopt, in verschillende kleuren, kunt u uw bank ook nog eens regelmatig een nieuw uiterlijk meegeven. Zo gaat ‘ie nooit vervelen! En behalve dat deze uitvoering geschikt is voor de Klippan of de Palermo, past ‘ie ook prima op, en bij sommige modellen van de Gelderland collectie. Twijfels? Bel ons gelijk!

Dus wilt u uw bank van Leen Bakker of Ikea een nieuw uiterlijk geven, of een ander kleurtje, met deze stijlvolle bankhoes kijk hier dan even. En natuurlijk kunt u kleurstalen gratis aanvragen. Leuk toch, als u bezoek krijgt, dat dan uitroept: ‘Hè? Hebben jullie nou al weer een nieuwe bank?!’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *