Valentijnsdag op de bank

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Het is al bijna weer zo ver; Valentijnsdag. De dag voor verliefden , verloofden, getrouwden, stil smachtende en met heel hun hart hopende. Maar ja, Valentijnsdag dit jaar wordt heel anders.

Want het zit er niet in; uw geliefde trakteren op een etentje, samen naar een romantische film. Nee, dat gaat ‘m niet worden in 2021. Daarom een paar tips om er toch nog wat van te maken! Speciaal voor de mannen die het nog wel eens vergeten. Dames; even wegklikken nu!

Tip 1: zorg voor een thuisbioscoop!

En pak het dan ook goed aan. Laat de kinderen bij vriendjes logeren, zorg ervoor dat er lekker gegeten wordt (door u klaar gemaakt natuurlijk!) en plof dan op uw bank neer. Zet een lekker hapje en een drankje klaar, en kies uw ‘liefste’ Play list op Spotify uit. En dan na in de stemming gekomen te zijn voor een romantische film: Netflix. Met films als ‘Love Actually (eigenlijk een kerstfilm, maar hartstikke romantisch), Notting Hill of Four Weddings & a Funeral kan het niet mis gaan. Verbindende factor? Hugh Grant. Succes gegarandeerd.

Tip 2: verbouw de kamer!

Nee, niet letterlijk. Maar koop meerdere bossen rozen en zet die op een aantal plekken neer. En laat het daar niet bij. Er zijn prachtige rode kussentjes te koop, in de vorm van een hart. Staan prachtig op uw bank. En als de bank niet mooi genoeg is, doe er dan gelijk een mooie rode bankhoes omheen, ziet ‘ie er gelijk weer als nieuw uit. En na tip 2 gaat u gewoon naar tip 1. Komt het helemaal goed dit jaar.

Tip 3: een kleding cadeaukaart.

Kan niet missen, elke vrouw is dol op shoppen, maar het mag nu even niet. Dus wat doet u? U geeft haar online shoptegoed. Ga lekker samen op de bank zitten, en doe vooral zeer geïnteresseerd. Kijk mee, beslis mee, maar niet echt. Laat haar vooral beslissen, en stem dan gelijk in met wat ze kiest. Ze zal het heerlijk vinden om een keer ongestoord met u te kunnen winkelen, in plaats van dat u altijd in de winkel op een stoel verveeld op uw telefoon zit te kijken.

En na tip 3 gaat u gewoon naar tip 1. Komt het echt helemaal goed dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *