Kleur of niet?

wit leren bank in een witte omgeving
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

wit leren bank in een witte omgevingNou, dat had ik beter niet kunnen zeggen, dat van die discussie over friet of patat. We kregen allerlei berichtjes van mensen die uitgebreid uitlegden waarom het nou wel patat of zeer zeker niet friet zou moeten zijn. Ik heb maar uitgelegd dat wat mij betreft het allemaal prima is. Want laten we eerlijk zijn, of je nou patat of friet bestelt in de snackbar, of in een restaurant, je krijgt uiteindelijk gewoon hetzelfde, toch?

Interieur

Hoe dan ook, discussie over bepaalde zaken blijft altijd bestaan. Ook over bankhoezen bijvoorbeeld. Moeten het nou strakke of losse hoezen zijn? Met kleur, zonder kleur? Met een print of juist zonder? En met tierelantijntjes of heel strak? Ook over dat soort zaken kun je eindeloos en oeverloos door blijven praten. Uiteindelijk komt het was ons betreft heel simpel neer op het volgende: ‘wat past het beste bij je interieur?’ En als je die vraag beantwoord hebt, dan wijst dat vanzelf de weg naar de juiste bankhoes voor jouw bank.

Neutraal

Neem nou die bankhoes die ik van onze lezer Anton (uit Apeldoorn) kreeg; die hoes uit Ghana. U weet wel, die waar ik u eerder over vertelde. Die bankhoes is samengesteld uit allemaal verschillende stukjes stof, met allemaal verschillende kleurtjes. Zo’n bankhoes past echt niet in elk interieur. Als je toch al een gevarieerd interieur hebt, met meubelen in verschillende kleuren, en misschien kleurrijke schilderijen aan de muur, dan is het logischer om een neutrale bankhoes te kiezen, dan die Ghanese.

Monotoon

Aan de andere kant, in een modern, strak interieur dat gekenmerkt wordt door bijvoorbeeld veel wit, is een kleurrijke oplossing misschien wel een optie. Witte stoelen, witte kasten, witte muren. En dan zo’n bankhoes die gemaakt is van stofjes in allerlei kleuren. Dat breekt de monotonie van zo’n inrichting behoorlijk. Al moet je daar dan wel weer voor openstaan, om je witte kamer op te fleuren met zo’n bankhoes vol kleur.

Vragen

Hoe dan, we helpen u graag om de juiste keuze te maken. Neem eens contact op, en leg uw vragen aan ons voor. We helpen u graag.

En we weten het eigenlijk wel zeker, we vinden ook voor u de juiste bankhoes bij uw interieur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *