Hoe’s dat nou, zo’n bankhoes?

Vraagteken als Graffiti op een muur | Hoe’s dat nou, zo’n bankhoes?
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Vraagteken als Graffiti op een muur | Hoe’s dat nou, zo’n bankhoes?Een mailtje van de week: ‘Nou vertel je ons voortdurend over bankhoezen en zo, en de leuke toepassingen. En je vertelt over bankhoezen die je zelf hebt. Maar vertel nou eens wat over hoe zo’n hoes gemaakt wordt, hoe zit het met de verschillende stoffen. Dat zou ik nou wel eens willen weten.’
Tja, ik kan natuurlijk niet anders dan daar eens een keer op in gaan.

Stretch

We beginnen met de stoffen met éen manier van stretchen. Die worden gebruikt in de eenvoudige hoezen met een lage prijs. Deze hoezen zijn gemaakt met alleen een brede elastische band die onder de zitkussens gaat, en ze zijn daarmee dus uitermate geschikt voor banken met losse kussens.

Premium Stretch

Dan de ‘Premium Stretch’-stoffen. Dat zijn stoffen die in één richting stretchen. Maar, en we zouden niet anders willen, natuurlijk ook van hoge kwaliteit. Deze stof is een vollere stof, die dikker geweven is. Een aantal van onze hoezen hebben de elastische banden die onderaan moeten worden vastgemaakt, inclusief de bevestiging cilinders.

Banken met losse kussens

We hebben ook hoezen voor banken met lossen kussen, de zogenaamde bi-stretch bankhoezen. Deze hoezen profiteren niet alleen van hoogwaardige bi-stretch bevestigingsmaterialen, maar ze zijn ook gemaakt met een exclusief en uniek montage systeem. Dat unieke PatternFit systeem zorgt er voor dat deze hoes op veel verschillende bankvormen.

Al deze hoezen passen zich perfect aan en zijn uitermate geschikt voor banken met losse of vaste kussens. Dankzij de elastische banden die mee gestikt zijn en als extra de bevestiging cilinders.

Topkwaliteit

En tot slot, onze topkwaliteit. De betere bankhoezen worden gemaakt van een stretch stof die uitstekend geschikt is om als meubelstof te kunnen fungeren. Onze bankhoezen zoals de Milos hebben namelijk een extreem rek vermogen, doordat de stof op twee manieren rekbaar gemaakt wordt; horizontaal én verticaal. En doordat de stof vervolgens een krimpende behandeling krijgt, wordt de stof nog rekbaarder.

En dat levert dan weer een geweldige pasvorm op, waardoor deze hoezen op uiteenlopende bankvormen passen, zonder enige concessie te doen aan de uitstraling van de stof. Die blijft vooral comfortabel en zacht aanvoelen.

U ziet het, genoeg keuze. Kijk eens rond op onze site. En heeft u vragen? Laat het ons weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *