Hoe werkt dat nou?

Service Bankhoes-Expert.nl
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Service Bankhoes-Expert.nlWe kregen een paar vragen over de verzending van een bankhoes, en hoe die dan eventueel terug zou moeten komen. We konden in ieder geval antwoorden dat de bankhoezen gratis verzonden worden. En we hebben uitgelegd hoe een retour zou werken, maar 2 dagen later kregen we al een enthousiast telefoontje dat de bankhoes niet terug zou komen. Sterker nog, deze mevrouw wilde er nog 1 bestellen, maar dan een andere kleur.

Bestellen

Toch is het misschien wel goed om eens wat zaken op een rij te zetten. Laten we beginnen met een bestelling. Zoals ik al zei, wanneer u een bankhoes bestelt, dan komt die gratis naar u toe. Als de hoes op voorraad is, dan heeft u ‘m normaal gesproken binnen twee werkdagen in huis. Mooi op tijd om zo net voor een verjaardag een hoes te bestellen, en er dan de blits mee te maken!

Betalen

En ja, de bankhoes moet natuurlijk ook betaald worden. Maar dat kan op een aantal eenvoudige manieren. Natuurlijk kunt u betalen met Ideal, dan is de betaling gelijk bij ons binnen. U kunt ook het bedrag overboeken, dan verzenden we de hoes als het geld op onze rekening staat. En dan zijn er nog de modernere manieren; PayPal en Klarna. Voor Paypal moet u wel een account hebben, maar het werkt verder heel makkelijk online. Ook voor Klarna heeft u een account nodig, maar dan kunt u wel achteraf betalen!

Retouren

Bevalt de bankhoes toch niet? Is het niet de kleur die u wilt, of past ‘ie niet bij de rest, ook al was u daarvan overtuigd toen u onze kleurenstaal erbij hield? Want dat kunt u bestellen, zo’n staaltje, lekker makkelijk! Maar natuurlijk kunt u dan de bankhoes retourneren. U krijgt uw geld dan uiteraard terug, u betaalt dan wel de verzendkosten van de retour.

Vragen

En ook voor allerlei andere vragen opmerkingen of misschien zelfs wel klachten staan we voor u klaar. Bel maar (036 525 1281) of mail ons op info@bankhoes-expert.nl.
Zo, dan bent u weer op de hoogte. En dan kunt u nu een mooie bankhoes uitzoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *