Goud met wit?

Goud met wit? | Gratis kleurstaal aanvragen
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Goud met wit? | Gratis kleurstaal aanvragenKent u die foto van dat jurkje, die over internet en alle social media ging? Was het ding nou wit met goud, of blauw met zwart? Hele discussies ontstonden, en iedereen wist heel zeker dat hij of zij het toch echt goed zag.

Meningen

Op zich was dat een bijzondere discussie, want de 2 opties lagen best ver uit elkaar. Ik bedoel, wit met goud of blauw met zwart, hoe moeilijk kan dat nou helemaal zijn? Nou, heel moeilijk blijkt dus wel. En ook bij ons thuis waren de meningen verdeeld, we zijn niet tot 1 gezamenlijk gezinsantwoord gekomen kan ik u zeggen.

Tas

Nou hebben we bij ons in het gezin wel vaker discussies over kleuren moet ik toegeven. Een aantal jaren geleden kreeg ik voor mijn verjaardag een mooie leren tas, om spullen voor mijn werk in te doen. Die tas is voor mijn vrouw nog altijd ‘je blauwe tas’, terwijl ik het altijd over ‘mijn groene tas’ heb. En als ik het anderen vraag, gaat het ook steeds over blauw, blauwgroen, turquoise. Ik houd het zelf tegenwoordig maar op ‘mijn leren tas’

17 kleuren

Waarom begin ik hierover? Nou, kleuren zijn behoorlijk subjectief, merken wij hier ook. Wat voor de één een mooie bruine bank is, dat is voor de ander opeens een beige bank. En als je dan een bijpassende hoes of quilt wil bestellen, dan kan er zo maar een stevige discussie ontstaan. We mogen dan wel een flink aantal verschillende kleuren voor onze bankhoezen hebben, kies maar eens de juiste bij uw meubelen.

Kleurstaal

Zeker op een scherm wil zo’n kleur er nog wel eens anders uitzien dan in het echt, toch? Nou, daarbij kunnen we eigenlijk nog best wel helpen. Want u kunt gewoon een gratis kleurstaal bij ons aanvragen. Kies 1 of meerdere kleuren uit waarvan u denkt dat die bij uw interieur passen, en we sturen u een voorbeeld op. Lekker makkelijk, en zo vermijdt u ook nog eens de discussie in huis.

Ga naar onze website en kies uw kleur!

Oh, en dat jurkje? Wit met goud volgens mij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *