Een quilt!

Vakantiegangers op het strand | Een-Quilt
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Vakantiegangers op het strand | Een-QuiltHeeft u al vakantie? En gaat u dan op stap, in eigen land of buitenland? Als je de berichten zo leest, dan wordt een trip naar het buitenland steeds meer een aanslag op je geduld. Overal is het druk; rijen op Schiphol, uren vertraging voor de tunnel naar Zwitserland, dikke files door Frankrijk heen. Nee, vakantieverkeer is geen pretje. Maar er is een alternatief!

De kust

Jawel, u kunt namelijk ook gewoon thuisblijven. En vanuit huis leuke uitstapjes maken, er is genoeg te doen in Nederland. En dan denk ik echt niet aan de vaste plekken als Scheveningen, Noodwijk of Zandvoort. Natuurlijk is het daar ook leuk, en het weer kan zich bij ons tegenwoordig prima meten met de zuidelijke landen. Het probleem met onze eigen kust is alleen dat ook daarheen de files steeds langer worden. Dus ga op zoek naar alternatieven!

Koe

Zoek bijvoorbeeld eens een plekje uit waar het wat rustiger is, daarvan zijn er nog genoeg in ons mooie landje. Bezoek een monument, zoals een kasteel, ik verzeker u dat het er in ieder geval lekker koel is. Of boek een paar dagen ‘kamperen bij de boer’, ook heerlijk rustgevend. En kijk dan niet gek op als u wakker wordt doordat er een koe bij u naar binnen staat te kijken.

Thuis

Er is echter ook een plek nog veel dichterbij om vakantie te vieren; uw eigen tuin, balkon of terras. Want daar heeft u alles bij de hand. Uw eigen spulletjes, uw eigen boeken, uw eigen bank. En daar heb ik nog een tip voor. Want om die bank in de tuin of op het balkon mooi te houden, kunt u natuurlijk een bankhoes gebruiken. Maar van 1 van onze lezers kregen we nog een mooie suggestie; Madelief uit Utrecht vertelde ons dat ze onze quilt voor de lounge bank op het balkon gebruikt, en dat dat prima werkt!

Quilt

Madelief heeft natuurlijk gelijk, zo’n quilt houdt de bank mooi en schoon, en je kunt ‘m ook zo binnenhalen, schoonmaken of wassen. Een Top Tip, Madelief, bedankt!

Ook een quilt op bank? U vindt ze hier! Voor de prijs hoeft u het niet te laten, vakantievieren is al duur genoeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *