Lapo

Lapo | puppy
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Lapo | puppy

Familie

Bent u een familiemens? Gaat u vaak naar familie toe voor een koffie of een hapje eten? Ik ben er zelf echt 1, zo iemand die graag met de familie samen is. De tijd met mijn gezin ervaar ik als het mooiste wat er is. Een voorbeeld? Laatst kwam mijn zoon met het spel ’30 seconds’, mijn vrouw en ik in een team en mijn zoon en dochter in het andere team. En hoe dol ik ook op mijn kinderen ben, winnen was op dat moment toch even wat belangrijker. En met heel veel gelach en geschreeuw was het mijn vrouw en mij toch gelukt, gewonnen! De oudjes kunnen het nog steeds!

Italië

Ik heb al vaker verteld, maar als gezin gaan wij al jaren naar Italië, zo vaak dat ik zelfs Italiaans heb geleerd om de vakanties nog beter te laten verlopen. Hoe toevallig dat ik een aantal jaren geleden opeens contact kreeg met mijn half broer, die stomtoevallig is getrouwd met een Italiaanse vrouw. Ze wonen al 20 jaar in het land waar wij al jaren op vakantie gaan; la bella Italia!

Lapo

En dus spreken wij al jaren met hen af als wij daar zijn, en andersom natuurlijk ook als zij in Nederland zijn. Elk jaar een paar dagen Genua, niet echt een straf toch? En dit jaar was er opeens een nieuw familielid bij, naast de zoon die mijn broer heeft was daar opeens Lapo, de hond! Een fantastisch lief klein beestje dat geen vlieg kwaad doet. Nu is het alleen wel zo dat mijn broer al meerdere keren de bank heeft moeten laten schoonmaken, omdat de hond zijn behoeftes nog niet weet te beheersen. Het nog een puppy, dus dat gaat ongetwijfeld nog komen.

Bankhoes

Afgelopen week was mijn broer voor het eerst op bezoek bij ons met het nieuwe hondje, mijn broer vertelde over de ongelukjes van de hond en het eerste wat ik deed was mijn broer meenemen naar onze bank. Waarom? Om onze prachtige bankhoes te laten zien natuurlijk! Mijn broer was meteen verkocht, en heeft er maar liefst 5 meegenomen naar Italië/

Heeft u nou ook zo’n lieve puppy, maar is de puppytraining nog niet helemaal afgerond? Kijk even rond in onze webwinkel, voor een mooie bankhoes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *