Elvis leeft

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Elvis is terug. En volgens sommige mensen wil dat zeggen ‘Elvis is terug van nooit weggeweest’. Want Elvis is natuurlijk nooit overleden, hij had gewoon genoeg van de drukte en de heisa. Elvis is niet voor niets een anagram van ‘Lives’. Logisch toch?

Presley

Tja, ik ben niet zo van dat soort theorieën, maar ieder moet denken wat ‘ie wil. Ik houd het er maar op dat Elvis op 16 augustus 1977 is overleden, en dat is deze maand al weer 45 jaar geleden. En dus is er een film over het leven van The King uitgekomen, en wordt zijn muziek weer gedraaid. Oh, trouwens, Elvis is natuurlijk Elvis Presley, maar dat had u al wel door toch?

Oscars

Ik vind zijn muziek leuk, en wil nog wel eens een speellijst uit Spotify opzetten met z’n grootste hits, maar op 1 of andere manier heb ik meer met z’n films. Het zijn van die simpele ‘feel good’ films, met een paar leuke nummers erin verwerkt. Eerlijk gezegd is het geen oscar-waardig materiaal, maar leuk is het wel. Zoals bijvoorbeeld ‘Fun in Acapulco’.

Ursula

Het is een film uit 1963, die precies doet wat ‘ie moet doen. Mooie plaatjes uit Acapulco (in Mexico), lekkere muziek, en Elvis die min of meer zichzelf speelt. En nog wat schone jonge dames natuurlijk, en in deze film is dat onder andere Ursala Andress. U weet wel, die actrice die beroemd werd door in een witte bikini uit de zee te komen lopen in de allereerste James Bond film. Die Ursala dus.

Kleurstaal

Maar goed, Acapulco. Laat dat nou net ook de naam zijn van 1 van onze meer bijzondere bankhoezen. Van Elvis, via Acapulco, naar onze bankhoes. De Acapulco is er in 6 verschillende kleuren, en is zo bijzonder doordat ‘ie beschikbaar is in een zeer bijzonder dessin. De hoes is dus niet effen gekleurd, maar geeft uw woonkamer direct een levendige uitstraling.

De muziek van Elvis, de zon van Acapulco en ons vrolijke dessin. Een mooie combinatie, dus als u de hoes bestelt, zet dan de film er maar eens bij aan. Genieten!

U vindt de Acapulco hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.