De kat van de buren

De kat van de buren
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

De kat van de buren Onze buren hebben een kat. Een schat van een beest, maar wel eentje met van die lange haren. Van die haren die je dus overal terugvindt. Op zich niet eens zo’n probleem, want onze buren maken goed schoon, en stofzuigen bijna dagelijks. Maar ja, die nieuwe bank …

De hoofdsteun

De buren hebben net een prachtige nieuwe bank gekocht, een grote hoekbank met lekker veel kussens en veel steunen en zo. En één van die steunen is het probleem; de hoofdsteun. Want over de gehele breedte van de bank is een heerlijke hoofdsteun gemonteerd. En niet alleen de buren vinden die hoofdsteun aangenaam, de kat is er ook dol op.

Lange haren

Wat wil het geval, de kat heeft de hoek van de bank uitgezocht als uitkijkplek en ook slaapplaats. Ze kan er heerlijk rustig naar buiten zitten turen, maar ook lekker een dutje doen. Wat ze dus dagelijks doet. Met één vervelend gevolg; de haren. Die lange haren, die ze achterlaat, liggen nu dus elke dag daar in de hoek op die lekkere hoofdsteun.

Wegjagen

En dat betekent dan weer dat een gedeelte van de bank eigenlijk een soort no-go gebied wordt. Want daar wil je niet zitten. Met je hoofd lekker rustig tegen de hoofdsteun, en dan opstaan met naast je eigen haar ook lange grijze kattenharen op je hoofd. Dat kan dus niet. Maar ook daar is een eenvoudige oplossing voor. En die is niet ‘jaag de kat weg!’.

Een hoes

Nee, natuurlijk niet. Je doet er gewoon een hoofdsteun hoes overheen. Lekker simpel, net zo makkelijk als een bankhoes of een stoelhoes, en net zo makkelijk te bevestigen en los te halen. En dus ook net zo makkelijk schoon te maken.

Wij maken de hoofdsteun hoezen op maat, want elke bank is anders. Neem contact op, en we vertellen u er alles over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *