Zit u lekker?

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Ik ga even schaamteloos reclame maken. Voor onze bankhoezen en andere spullen natuurlijk, maar dat komt straks. Eerst namelijk even voor een theater in Bloemendaal: Caprera. Want dat is toch echt wel een heel bijzondere plek.

Diepte

Caprera is een zeer speciaal theater, want het is een openlucht theater. U moet zich voorstellen dat je er heerlijk in de bossen zit, in een soort amfitheater. En als dat u niks zegt, denk dan maar aan die grote Romeinse theaters uit de oudheid, zoals het prachtige theater in Verona, of dat in Efeze. Zo is Caprera ook gebouwd. Gekromde rijen met zitplaatsen, en dan een podium ‘in de diepte’.

Droog

Het is echt een bijzondere ervaring om daar een concert mee te maken, of een cabaretvoorstelling. Ik zag er bijvoorbeeld al Theo Maassen optreden, en ik genoot er van de geweldige soulzangeres Mavis Staples. Maar ik had wel geluk … het bleef steeds droog. En dat is toch wel lekker bij een show in de buitenlucht.

Opnieuw stofferen

En ik had nog een voordeeltje. Ik had al eens gehoord dat het best een zit is, als je niet een kussentje bij je hebt. En dat doet bijna iedereen, die er heen gaat. Ik dus ook. Maar ja, je fijne kussentje op zo’n bank in de open lucht, dat wil wel eens vies worden. Maar niet getreurd, want hier komt de reclame voor onszelf.

Milos

Koop een hoes voor een zitkussen. Zo makkelijk is het. Ik had een kussen van huis meegenomen, en daar een Milos zitkussen hoes omheen gedaan. En aangezien die makkelijk schoon te krijgen zijn in de wasmachine, was het dus geen probleem dat ik thuis kwam met een kussenhoes met wat viezigheid erop.

Dus 2 tips vandaag: bezoek Caprera een keertje, en neem dan een kussen mee met een Milos hoes voor een zitkussen. Hoe makkelijk wilt u het hebben?

Ook de Milos hoes hebben we in allerlei kleuren en maten, kijk maar eens rond in onze webwinkel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.