Daarom een bankhoes

Daarom een bankhoes
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Daarom een bankhoes Bankhoezen. Ik heb er u al van alles over verteld. Hoe handig ze zijn, waar ik ze tegen kwam, hoe ik aan verschillende exemplaren ben gekomen, en nog veel meer. Maar eigenlijk komt het allemaal op hetzelfde neer; ik probeer u te laten zien hoe een bankhoes van pas kan komen. Dus ik dacht om alle argumenten gewoon maar weer eens op een rijtje te zetten.

WC Eend

Ik weet het, ‘wij van WC Eend … ‘. Het is een bekende uitdrukking geworden om aan te geven wanneer iemand iets heel hard aanprijst, wat gewoon z’n eigen product is. Het is ook een beetje raar, toegegeven. Maar ja, soms is diegene gewoon enorm overtuigd van waar ‘ie zelf mee bezig is. En wij zijn met bankhoezen bezig, en ook heel erg overtuigd van het nut van bankhoezen. Graag geef ik u 2 hele belangrijke argumenten

Kleur

Laten we met kleur beginnen. Want dat is natuurlijk een enorm voordeel van een bankhoes. Je koopt wat andere meubelen, een nieuwe buffetkast of salontafel bijvoorbeeld, en je interieur verandert. Maar je bank zit te lekker om ‘m de deur uit te doen. En een bank is ook te duur om zo maar even een andere te kopen. Maar met een bankhoes behoudt je het zitcomfort, maar kun je de kleur aanpassen.

Daarom een bankhoes dus.

Vies en vuil

Het argument van ‘vies en vuil’ werkt twee kanten op. Aan de ene kant kun je er nare vlekken mee verstoppen, zonder de bank de deur uit te doen. Aan de andere kant kun je de bankhoes er ook doen om juist vlekken en zo te voorkomen, bijvoorbeeld op een kinderfeestje.

Daarom een bankhoes dus.

Gemak

Verder kan ik u natuurlijk vertellen dat een bankhoes in een ogenblik over uw bank is gevouwen, dat u ‘m ook mee kan nemen om de bank in het vakantiehuisje te bedekken, dat u ‘m zelfs buiten kunt gebruiken.

Daarom een bankhoes dus.

Kijk maar eens rond in onze webwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *