150 bankhoezen!

rijen met rode bioscoopstoelen
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

rijen met rode bioscoopstoelenU weet het al wel, ik ben dol op bankhoezen. Het is dé manier om je interieur af en toe een ander gezicht te geven, of om al wat oudere banken er toch nog goed uit te laten zien. Maar wat ik nu tegenkwam …

150 bankhoezen

Wij verkopen bankhoezen, dat mag duidelijk zijn. Bij elke bankhoes die de deur uitgaat, zijn we benieuwd wat er mee gaat gebeuren. Soms horen we dat ook nog wel eens, vooral die ‘voor’ en ‘na’ foto’s zijn leuk. Maar afgelopen week maakten we iets bijzonder mee: een bestelling van maar liefst 150 bankhoezen, allemaal in verschillende kleuren. Hoe dan? Waarom?

Theater

Het afleveradres was niet eens zo heel ver van mij vandaan, dus ik mailde de besteller dat ik ze zelf wel even langs zou komen brengen. Die mevrouw gelijk blij, hoe eerder hoe beter, liet ze weten. Dus aan het einde van de dag ben ik met de hele stapel naar dat adres toegereden. Het bleek een klein theater te zijn. De eigenares deed zelf open en toen ik vroeg wat ze met 150 bankhoezen ging doen, kreeg ik het hele verhaal te horen.

Afstand

Ze had heel weinig kunnen doen de afgelopen 2 jaar in het theater, maar nu kon er eindelijk weer wat. Maar ja, er zijn natuurlijk nog wat beperkingen, onder andere het afstand houden. En dus had ze iets bedacht om dat wat op te vrolijken. In haar theater was er plaats voor een paar honderd man, maar ze zat niet te wachten op dat rood-witte tape en zo. Dus deed ze bankhoezen om de stoelen die naast elkaar stonden, en het aantal van 150 was om steeds schone te kunnen gebruiken.

Voorkomen

Ik heb haar maar even geholpen, al was het alleen al om het zelf te kunnen zien. Nou, het was prachtig. In de zaal stonden opeens niet meer een paar honderd stoelen, maar enkele tientallen banken. Of tenminste, daar leek het op. Ik vond het super; het was een prima manier om aan te geven waar mensen kunnen zitten en het gaf enorm veel fleur aan het theater.

Weer een les geleerd, bankhoezen fleuren ook theaters op en zijn een prima manier om anderhalve meter afstand te houden.

Ik zei het al vaker, een bankhoes komt altijd van pas!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.