Uw bankhoes op maat, deel 2!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Zo zeg, dat heeft wat losgemaakt, ons vorige schrijven over creativiteit met bankhoezen. We kregen allerlei leuke ideeën binnen, waarvan we er toch een paar u niet willen onthouden. Misschien kan het zelfs wel wat worden!

Het eerste idee kwam van, wie anders dan, Anton uit Apeldoorn. Het leek hem een briljant idee om een bankhoes te maken met alle kinderen en kleinkinderen van z’n moeder, en om die dan met Moederdag te geven. Super natuurlijk, dan lijkt het net of de hele familie altijd bij je is, ik vind het geweldig.

Tweede idee van David, uit Abcoude. David is een enorme voetbalfan, en dan met name van die club uit onze hoofdstad. David zou graag een bankhoes van de Amsterdam Arena willen hebben. Het was me trouwens niet helemaal duidelijk of dat dan de buitenkant of de binnenkant zou moeten zijn. Maar in beide gevallen denk ik dat het een top bankhoes zou kunnen worden.

Derde idee, van Nicole uit Amsterdam. Nicole is op dieren, stemt binnenkort ook op de Partij voor de Dieren. Nicole is idolaat van de twee katten die bij haar rondlopen, en daar wil zij iets mee doen. Een prachtige bankhoes met een aantal katten op ware grootte. Ze is enorm benieuwd hoe haar eigen katten daar op zouden reageren, misschien worden het wel vriendjes!

Vierde idee, en best wel vreemd eerlijk gezegd. Maar niet als je weet wat onze inzender als beroep heeft. Anneloes is namelijk kapster, en het lijkt haar geweldig om een bankhoes te hebben van spiegelend materiaal. Daar moest ik even over nadenken, maar eigenlijk vind ik ‘m wel tof. Een spiegelbank, hoe bizar zal dat zijn!

Vijfde en voorlopig laatste idee. Van Iris uit Amsterdam. Ze is met haar (toen nog niet) man naar Australië geweest. Ze was toen enorm onder de indruk van Uluru, of Ayers Rock zoals de enorme, voor Aboriginals heilige, rots ook wel wordt genoemd. Ze stond er met zonsondergang klaar voor; de mooiste foto ooit! En eerlijk is eerlijk, ze stuurde er eentje op en die foto is ook inderdaad echt schitterend. En die dan op een bankhoes. Tja, prachtig inderdaad.

Zo maar 5 wilde ideeën voor een bankhoes op maat. Weet u er nog een paar? Laat het ons weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.