ClickClack

ClickClack | Bankhoezen
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

ClickClack | BankhoezenClickClack? Uh, wat? Tenminste, dat was wat mijn buurman van de week tegen me zei toen ik zei dat ‘ie voor ClickClack moet gaan. We hadden het over zijn ‘vintage’ gecapitonneerde Artifort C684, en hij vroeg me of ik iets wist om te beschermen. En toen kwam ik dus met ClickClack. En ik weet het, ik heb eerst wat uit te leggen.

Vintage

Laten we beginnen bij ‘vintage’. Dat wordt nogal eens gebruikt voor allerlei oud spul. Je hangt wat tweedehands kleren in een etalage, en je hebt een ‘vintage’-kledingwinkel. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Vintage staat meestal voor kleding, maar het kan ook voor meubelen gebruikt worden. En dan gaat het om spullen die oud zijn, maar weer hip zijn, in de mode zijn.

Gecapitonneerd

Dan capitonneren. Wat is dat nou? Wel, dat is een techniek waarbij een stof of stuk leer als bekleding op een vaste ondergrond wordt genaaid of geknoopt, maar dan op een zodanige manier dat tussen de stof en ondergrond een laag van kussentjes ontstaat die gevuld wordt met zacht materiaal als schuim, watten, kapok of gedroogd gras. U weet wel, van die stoelen met knopen in de zitting.

Artifort C684

En wat is dan de Artifort C684? Dat zal ik u vertellen, dat is een bank met een ingetogen eenvoud, en inmiddels een tijdloze klassieker. De bank is ontworpen in 1968, door de Indonesisch-Nederlandse ontwerper Kho Liang Ie. De bank is er in een 2,5-zits en een 3-zits versie. Een prachtige, klassieke, modieuze, oftwel vintage bank.

ClickClack

En dan nu terug naar de ClickClack. Dat is een Milos bankhoes, die bij ons verkrijgbaar is. De hoes is verkrijgbaar in 3 maten, en in maar liefst 17 kleuren. En hij is dus perfect geschikt voor de Artifort C684 van mijn buurman.

Zoek u nog een goede bankhoes, voor bijvoorbeeld een slaapbank, of een andere bank zonder armleuning, zoals de Artifort C684, dan is de ClickClack perfect. Kijk maar eens in de webwinkel. Of neem contact op, we helpen u graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *