Bijzondere bankhoes uit Ghana

Vrouw die een pakketje overhandigd
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Vrouw die een pakketje overhandigdNou, ik blijk toch behoorlijk voor mijn beurt gesproken te hebben vorige keer. U weet het misschien nog wel, ik vertelde u over een zeer bijzondere, zelf gemaakt bankhoes, die 1 van onze lezers in Ghana had gekocht.

Ghana

Het ging om een bankhoes die gemaakt was van afgedankte kleren, in allerlei verschillende soorten kleuren. En dus leverde dat een bankhoes op, gemaakt van lappen in de meest uitbundige kleuren en stijlen. Anton was er erg blij mee en dat liet hij ons weten. En aan zijn verhaal te horen, dacht ik toen al dat hij wel eens iets heel moois op de kop getikt zou kunnen worden. Ik was best een beetje jaloers, moest ik toegeven.

Creatief

En dan komen we tegelijk op iets anders. Want ik kan wel zeggen dat ik jaloers ben op die bankhoes, u zou dan kunnen zeggen “hoeveel bankhoezen kun je kwijt daar bij jullie thuis?” Nou, daar zou ik dan weer op antwoorden dat ik er maar 1 kwijt kan. Tenminste, 1 tegelijk. Want er staat dan maar 1 bank in onze woonkamer, daar kun je natuurlijk creatief mee omgaan.

Kleur

We houden bij ons thuis van een beetje afwisseling in onze woonkamer. We veranderen regelmatig de kussens op de stoelen en de bank, of we hangen andere schilderijen en foto’s aan de muren. En één van de makkelijkste manier om wat te veranderen in je interieur is de bankhoes. Een bankhoes met een andere kleur geeft gelijk een heel andere indruk.

Bekentenis

Dus hebben we meer dan 1 bankhoes. Om eerlijk te zijn hebben we er momenteel 23. Jawel, wij hebben thuis 23 bankhoezen. Dat zijn bankhoezen in allerlei kleuren, met verschillende motieven en met verschillende dessins. En die komen allemaal afwisselend aan de beurt. Want zoals ik al zei, we houden wel van een beetje afwisseling in ons interieur. Ik kan het iedereen aanraden. Niet om 23 bankhoezen te kopen, maar begin eens met 1 exemplaar. Voor de prijs hoeft u het tegenwoordig niet te laten.

Cadeau

Oh, en waarom had ik nou voor mijn beurt gesproken? Nou, omdat afgelopen week een pakketje arriveerde. Anton blijkt namelijk aan me gedacht te hebben, hij had niet 1, maar 2 bankhoezen uit Ghana meegenomen.

Dank je Anton, wij hebben er een bankhoes bij. Maar belangrijker; onze bank staat er absoluut grandioos bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *